Urychlíme proces řízení? - Náhlovský, P.
Zásady urýchlenia procesov v riadení: zjednodušenie procesov nie je účelné urýchlovať procesy na úkor kvality. Kompetentní ľudia sú schopní pracovať rýchle a kvalitne. Pomalé riadenie vedie vovnútri systému k tomu, že sa hromadia nedokončené úlohy, nevyriešené problémy. Prvý predpoklad úspechu v riadení je chcieť riadiť dobre a rýchle.