Vnútropodnikové riadenie a jeho informačné zabezpečenie v nových podmienkach. - Bača, J.
Základné metódy vnútropodnikového riadenia poľnohospodárskeho podniku. Uprednostňovanie operatívneho plánovania, operatívnej regulácie a systému informácií pri uplatňovaní zásad trhového hospodárstva. Tri varianty vnútropodnikového účtovníctva.