Zur Messung des Innovationserfolgs. - Hauschildt, J.
Pokusy empirického výskumu inovačného managementu o meranie vplyvu jednotlivých nástrojov managementu na úspech inovácií. Rozdiely v názoroch na meranie v otázke oblasti merania, dimenzií merania, času, referenčných veličín, subjektu merania. Problém spoľahlivosti a validity výsledkov merania. Návrh merania vychádzajúci z inovačného procesu.