Škoda dalším přírůstkem do rodiny VW. - Benešová, V.
Základné údaje o firme Volkswagen. História podniku a jeho vzťahov s inými podnikmi. Motivácia a očakávania firmy VW. Plánované zmeny riadenia. Očakávaná spolupráca s BAZ Bratislava. Vysoké nároky na kvalitu.