Poznatky z uskutočňovania likvidácie podniku, organizácia a systém delimitačných činností. - Bednárik, J.
Formy a spôsoby zániku podniku podľa zákona o štátnom podniku. Organizačno-právne aspekty delimitácie a likvidácie podniku. Konkrétne postupy a poznatky z likvidačných prác štátneho podniku Slovchémia Bratislava. Ustanovenie likvidačnej komisie a čiastkových delimitačných skupín. Záverečná správa o rozdelení a likvidácii podniku.