K systému kalkulací a cen v zemědělských podnicích. - Maca, Erich
Základné smery, ktoré by v rámci veľkých poľnohospodárskych podnikov eliminovali súčasnú nízku pružnosť kalkulačného systému. Tvorba vnútropodnikových cien na základe skutočne vynaložených externých nákladov. Sústava cien aplikovaná u medziproduktov.