Faktory ovplyvňujúce prepravný proces. - Kociánová, M.
Úloha človeka v prepravnom procese ako subjektu a objektu. Analýza osobnej dopravy z hľadiska zvyšovania efektívnosti dopravného procesu. Rozbor základných kvantitatívnych a kvalitatívnych ukazovateľov dopravného procesu v sídelných útvaroch na Slovensku.