Marketing na prepravnom trhu nákladnej automobilovej dopravy v podmienkach štátnych podnikov. - Januš, M.
K dosiahnutiu lepších hospodárskych výsledkov v doprave treba využívať poznatky marketingu a logistiky. Dopravný trh v zmenených podmienkach česko-slovenskej ekonomiky v novokoncipovaných štátnych podnikoch v doprave. Využitie zahraničných metód riadenia v podmienkach súčasného trhu v doprave u nás a v zahraničí.