Náměty na rozvoj péče o cestujíci v železniční osobní dopravě. - Slavík, J.
Potreba získania nového vzťahu k prepravovaným osobám - k zákazníkom ponukou všestranných služieb cestujúcim: všeobecná informovanosť o ponuke železnice, informácie o konkrétnom spojení a rezervácii miest, systém zliav a pohyblivých príplatkov, nadväzná doprava, pohyb cestujúceho vo východiskovej, prestupnej a konečnej stanici a pod.