Slovenský zväz účtovníkov a auditorov založený. - Ivaško, N.
Vznik Slovenského zväzu účtovníkov a audítorov v Bratislave v septembri 1990. Hlavné úlohy a činnosť zväzu. Orientácia na zvyšovanie kvalifikácie a odbornosti, na zabezpečovanie poradenskej a expertnej činnosti, na rozvoj vzťahu k ústredným orgánom a iným inštitúciám a na úseku pomoci novým členom a ich ochrane.