K účtovníctvu v Spolkovej republike Nemecko. - Farkaš, Richard
Štruktúra podnikového účtovníctva v SRN. Rozdielne chápania podnikového účtovníctva niektorých ekonómov. Právna regulácia účtovníctva a popis dvoch základných skupín právnych predpisov - obchodnoprávnych a daňovoprávnych predpisov platných v členských krajinách EHS.