Podvojné účtovníctvo pre súkromných podnikateľov. 1. - Bača, J.
Zásady podvojného účtovníctva vzťahujúce sa na súkromných podnikateľov v oblasti poľnohospodárstva v zmysle 13 ods. 1 zákona č. 105/1990 Zb. Používané účtovné knihy. Účtovanie základných prostriedkov, ich odpisy a vyradenie. Účtovanie zásob, tvorba nedokončenej výroby.