Založení Česko-britské účetní asociace. - Zelenka, I.
Vznik Česko-britskej účtovnej asociácie 8.2.1991 v Prahe. Hlavné zameranie činnosti asociácie a možnosti členstva. Vzdelávaco-odborná činnosť a vzájomná výmena skúseností českých a britských účtovníkov.