Účetnictví v období inflace. - Bernat, F.
Dopad inflácie na ekonomiku podnikov. Vplyv inflácie pri nezmenených predajných cenách výkonov podniku. Hľadisko nákladov, vykazovania hospodárskych prostriedkov, reprodukčné a makroekonomické hľadisko základných prostriedkov a odpisov z nich a zásob. Odraz inflačných vplyvov na výšku predajných cien.