Účetnictví základních prostředků, investic a nehmotných aktiv politických stran, hnutí, občanských sdružení a jiných nevýdělečných organizací. - Lehkoživ, J.
Vymedzenie a charakteristika investícií, základných prostriedkov a nehmotných aktív. Oceňovanie a odpisovanie základných prostriedkov. Zmeny vo vedení účtovníctva. Príklady účtovných prírastkov a úbytkov základných prostriedkov a investícií.