Malá privatizace v účetnictví státních podniků. - Fišerová, E.
Charakteristika zákona č. 427/1990 o prevodoch niektorých vecí vo vlastníctve štátu do vlastníctva fyzických alebo právnických osôb a jeho realizácia v praxi. Vplyv malej privatizácie na výsledky hospodárenia postupne privatizovaných štátnych podnikov.