<Der> Verlauf anlagenabhängiger Kosten als Bestimmungsgrösse variabler Abschreibungen. - Küpper, H.U
Závislosť výšky variabilných odpisov od nákladov na údržbu. Koncept exaktnejšieho výpočtu odpisov. Vzťah medzi investičnými platbami, dobou užívania a variabilnými odpismi. Empirický výskum priebehu platieb. Výskum investičných platieb pri užívaní nákladných áut. Hodnotenie jednotlivých komponentov údržby.