K účtovníctvu v Spolkovej republike Nemecko. 3. - Farkaš, Richard
Hodnotový a peňažný pojem nákladov. Spotreba hospodárskych prostriedkov a súvislosť s výkonmi ako určujúce kritérium kvantitatívnej zložky hodnotového pojmu nákladov. Hodnotová zložka hodnotového pojmu nákladov. Riadiaca a zúčtovacia funkcia hodnoty nákladov.