Účelnost dodatečného vynaložení fixních nákladů. Dokonč. - Janout, J.
Zmeny výšky fixných nákladov pri zabezpečovaní vecných podmienok zvýšeného objemu výroby. Pravidlá ekonomickej účelnosti zmien výšky fixných nákladov z hľadiska kritéria minimálnych nákladov a vkladov fixných nákladov z hľadiska kritéria efektívnosti. Dlhodobý vývoj fixných nákladov.