Akcionirovanije i reforma.
Diskusia pri "okrúhlom stole" usporiadanom v Moskve. Stanoviská ku všeobecno teoretickým i praktickým problémom vytvárania účastinných spoločností: informačno-ideologické zabezpečenie, organizačno-právne problémy, rozvoj trhu cenných papierov a búrz, ciele zakladania účastinných spoločností a metódy ich uskutočňovania, charakter účastinného vlastníctva, mobilizácia finančných zdrojov atď.