Některé faktory ovlivňující využívaní základních prostředků. - Blatný, M.
Rozbor vonkajších faktorov využívania základných prostriedkov. Vplyv úrovne medzipodnikových obchodných vzťahov na využívanie, likvidáciu a obnovu základných prostriedkov. Efektívnosť obnovy a likvidácie základných prostriedkov a dôležitosť výskumno-investičného komplexu pri inovácii ZP.