COMPASS. <Ein> Weg zur bedarfsgerechten fertigungssteuerung. - Dangelmaier, W.
Popis systematiky riadenia výroby vyvinutej Frauenhofer Institut-om für Produktionstechnik und Automatisierung s názvom COMPASS. Aplikovanie systematiky na zjednodušenom modeli výroby, jednotlivé prvky modelu. Hierarchia v modeli výrobného procesu.