Monitoring the inspection process. - Smith, J.R
Postup na stanovenie správnosti údajov kontroly výrobného procesu. Previerka výsledkov vykonávaných skúšok a jej štatistické vyhodnotenie. Možnosti zdokonalenia výrobného procesu.