Srovnání úrovně a perspektiv inovační aktivity podniků průmyslu ČSFR, SRN, Rakouska a Finska. - Kučera, J.
Výsledky dotazníkového prieskumu poriadaného VÚSEI - AŘ Praha o celkovej inovačnej aktivite za rok 1989 v čs. priemyselných podnikoch podľa praxe testovania inovácií v SRN a Rakúsku. Zameranie výrobkových a kombinovaných inovácií. Finančná podpora inovácií od štátu. Štruktúra nákladov na inovácie.