Strategien zur Steuerung von Fertigungssystemen. <Eine> Systematik zur Auswahl der optimalen Steuerungsstrategie. - Zülch, G.
Popis možných zásad riadenia, na základe ktorých sa dajú vypracovať parametre riadenia výrobných postupov. Stratégia riadenia, ktorá sa opiera o zlepšenie ponúkaných výkonov. Stratégia zameraná na zníženie nákladov a cien. Postup pri výbere vhodnej podnikovej stratégie riadenia.