Using performance indexes to monitor production processes. - Mc Coy, P.F
Rozbor účinnosti indexov výkonov - Cpk - ako štatistického nástroja na sledovanie a modelovanie výrobných procesov. Podrobný popis úspešného uplatnenia metódy na výrobné operácie u firmy Polaroid.