Rozvoj high-tech výroby v zemích jihovýchodní Asie. - Dráždil, M.
Charakteristika hlavných foriem organizácie high-tech výroby v juhoázijskom regióne. Význam exportno-výrobných zón. Dôraz na vlastný vedeckotechnický potenciál ako nový prvok v stratégii. Situácia v Kórejskej republike, Tchaj-wane, Singapure a Hongkongu.