Konzeption eines DV-Tools im Rahmen der CIM-Planung. Gestaltung unternehmensspezifischer Funktions- und Informationsarchitekturen. - Jost, W.
Možnosti vývoja funkcionálneho a informačno-technického referenčného modelu spracovania dát ako súčasť strategického plánovania podniku. Modelovanie funkcií a informácií pre spracovanie dát. Informačno-technické väzby v podniku. Využitie modelu na podmienky podniku pri analýze hospodárenia s časom, kapacitami, pri plánovaní práce. Integračný koncept podniku. Technická realizácia spracovania dát.