different look at the Baldridge award. - Stratton, B.
Rozdielnosti v rozhodovaní o tohtoročnej Baldrigeovej cene akosti v USA a v spôsobe jej udelenia. Zmeny v udeľovaní ceny odrážajú zmeny v postojoch spotrebiteľov.