Jak na jakost. Zkušenosti predních světových firem s rolí kvality při dosahování ekonomické prosperity. - Veber, Jaromír
Hlavné problémy, o ktorých sa rokovalo na 35. konferencii Európskej organizácie akosti v Prahe v júni 1991. Podniková kultúra výrobnej organizácie ako predpoklad vysokej akosti produkcie. Odporúčania pre zvyšovanie akosti: angažovanosť vedenia, uskutočňovanie politiky akosti, sústredenie na zákazníka, permanentné vyhodnocovanie činnosti zameranej na akosť, účasť zamestnancov pri zabezpečovaní akosti a pod.