Managing quality across barriers. - Edson, J.
Na posilnenie organizačných väzieb medzi útvarmi podniku a odhalenie nedostatkov v ich súčinnosti sa uplatňujú previerky stanovísk útvarov, ako základ ich dialógu s inými útvarmi na hľadanie spoločných riešení. Spôsob medziútvarového dialógu a realizácie previerok sú štrukturalizované.