Marktforscher als "Ideen-Killer"? <Das> muss nicht sein - ein Aufruf an die Manager. - Lachmann, U.
Široké pole pôsobnosti výskumu trhu pri vypracovaní odbytovej stratégie a pri testovaní nových nápadov. Nutnosť spolupráce vývoja, odbytu a výskumu trhu a reklamy pri príprave nových výrobkov. Minimalizácia rizika pri využívaní údajov výskumu trhu.