Kak obespečit' orientaciju kompanii na potrebitelja. - Lori, D.
V podmienkach trhovej ekonomiky je veľmi dôležitou otázkou, ako čo najlepšie uspokojiť spotrebiteľa, ako zlepšiť kvalitu riadenia. Skúmanie problému prečo sú očakávania spotrebiteľa dôležité pre výrobcu, aké sú prekážky na ceste uspokojenia zákazníkov, aká je úloha manažérov pri odstraňovaní prekážok, aké sú osobitosti metód riadenia a úlohy vedúcich pracovníkov pri orientácii na spotrebiteľa.