Auch Exklusiv-Produkte brauchen Werbung in Massen-Medien. Schadet das wirklich ihrem Image? - Unger, F.
Rast významu trhov s exkluzívnym tovarom vo vyšších cenových polohách ako dôsledok stále sa rozširujúcej skupiny záujemcov o tento druh tovaru. Prechod z reklamy týchto výrobkov prevážne v časopisoch s vyššou úrovňou na reklamu v masovokomunikačných prostriedkoch. Zbytočné obavy zo straty doterajších zákazníkov z kruhov s vyššími príjmami.