L'évolution du marché publicitaire. - Lalanne, B.
Koniec zlatého veku v reklame. Vývoj vo svete. Tvrdá súťaživosť. Výdavky na reklamu v hlavných vyspelých krajinách. Diskusie o účinnosti nákladov na reklamu. Rozruch štruktúry na trhoch. Rozdelenie reklamného trhu na hlavné média. Nepriaznivejšie perspektívy pre média. (L'Exponsion 1990, 20.12.).