Marktinformationen: Screening und Signaling unter Partnern und Rivalen. - Kaas, Klaus Peter
Informačný transfer medzi účastníkmi trhu. Analýza informačných procesov a získavania informácií cez ekonomiku informácií a náuku o inštitúciách. Systém trhových informácií. Informačné aktivity dodávateľa a odberateľa. Partnerstvo a rivalita medzi účastníkmi trhu. Oportunizmus v podmienkach asymetrického distribuovania informácií a morálne riziko. Signály trhu. Inštitúcie procesu získavania informácií.