L'industrie sidérurgique en 1990: premiers chiffres.
Výroba surovej ocele vo svete a v priemyselných krajinách. Spotreba ocele v krajinách ES. Produkcia surovej ocele v krajinách ES. Reálna a zjavná spotreba ocele. Trh prvého spracovania. Zahraničný obchod Francúzska s oceľou. (Fédération francaise de l'acuer 1991, 29.1.).