Rechnerunterstützte Produktentwicklung und Montageplanung. Integration von Produktentwicklung und Montageplanung für die flexible Serienmontage.
Organizačné zlepšenia, ktoré si vyžaduje simultánny vývoj produktov a produkcie. Výstavba na objekt orientovanej banky dát. Uplatnenie programu "COMPASS" pre CAD-operácie. Plánovanie výstavby a priebehu montážneho systému.