Jugoslavija - postavščik gotovoj odeždy na mirovoj rynok. - Trifunovic, V.
Ekonomický poradca "Združenia odevného priemyslu Juhoslávie" o činnosti 419 podnikov, vyrábajúcich konfekciu. Cca 50 perc. produkcie sa vyváža, z toho asi 25 perc. na základe dlhodobých kooperačných zmlúv. Údaje o vývoze do jednotlivých západných štátov. Podstatná časť smeruje do členských štátov EHS. Očakávaný vývoj odevného priemyslu v najbližších rokoch.