Opravy základních stavebních fondů. - Máša, M.
Skúmanie otázok, prečo došlo k nedostatočnej obnove a tým k znehodnocovaniu staršieho bytového fondu a občianskych budov. Príčiny vyplývajúce z plánovacieho mechanizmu zameraného hlavne na zvyšovanie produktivity práce. Charakteristika rozvoja stavebných opráv. Údaje o zanedbanosti bytového fondu a o predpokladaných potrebách stavebných prác na opravách a údržbe tohoto fondu.