Innováció, társadalmi szükséglet. - Dériné Karácsony, I.
Definícia pojmu technická a spoločenská inovácia. Nutnosť spoločenskej inovácie, ktorá zahrňuje humánne vymedzenie hraníc výkonnosti. Negatívne stránky nezamestnanosti. Uspokojovanie potrieb ľudí ako najdôležitejšia úloha inovácie.