<La> Charte sociale, contrepartie du grand marché communautaire? - Meyer, D.
O unifikácii štruktúry sociálnej ochrany pred negatívnymi vplyvmi veľkého trhu ES. Dve koncepcie integrácie. Náhrada za škody spôsobené konkurenciou. Obsah sociálnej charty. Ekonomické dôsledky zvýšenej úrovne sociálnej ochrany. (Wirtschaftsdienst 1990, č.10.).