Novyje podchody k formirovaniju social'noj politiki. - Men'šikova, O.
Nová koncepcia sociálnej politiky pri prechode k trhovým podmienkam v ZSSR. Zhoršovanie životnej úrovne. Právne úpravy sociálnej zabezpečenosti. Formy pomoci sociálne slabým. Reforma odmeňovania ako základ sociálnej politiky. Zapojenie podnikov a jednotlivcov do riešenia bytovej otázky.