Zmiany w statystyce w okresie przemian gospodarczych (na przykladzie Polski). - Zienkowski, L.
Štatistický systém v minulosti a jeho charakteristika. Nové potreby užívateľov štatistiky. Štatistický systém v Poľsku - jeho ideová schéma. Najnutnejšie praktické informácie o trhovom hospodárstve. Štatistika a cenové indexy. Štyri piliere štatistického systému.