Generalised comparative statics for the production - location problem. - Martinich, J.S
Všeobecná parametrická analýza problémov alokácie výroby a určenia lokalít. Charakterizovanie účinkov zmien úrovne výroby, vstupných a výstupných cien a miery dopravy na optimálnu výrobu firmy a riešenie jej lokality. Niektoré numerické príklady ilustrujú anomálie ku ktorým môže dôjsť u modelov priestorovej ekonomiky.