<An> application of a test for allocative efficiency in the local public sector. - Deller, S.C
Replikovanie Bruecknerovho testu na alokáciu miestnych verejných statkov. Test predpokladá maximalizáciu hodnoty majetku v prípade efektívneho zabezpečovania verejných statkov. Zovšeobecnenie testu použitím agregovaných údajov o miestnych úsporách na úroveň grófstiev USA.