Public investment and interregional output - income inequalities. - Okuno, N.
Posudzovanie vzťahov verejných investícií zameraných na redukovanie medzioblastnej nerovnováhy výroby a príjmov. Analyzovanie vlastností politiky optimálnych verejných investícií a dynamického pohybu medzioblastnej nerovnováhy príjmov.