Az ipari struktúra modernizálásának "kemény magvárol". - Kunvári, A.
Podstata modernizácie priemyselnej štruktúry Maďarskej republiky. Vymedzenie pojmu TIREN (technologickej zmeny energie), jej vplyv na zvýšenie efektívnosti práce. Predpoklady štruktúrnych zmien v priemysle MR. Pevné jadro modernizácie priemyselnej štruktúry a nutnosť jeho podporovania