TAXIS - pomoc i prekážka. - Pissko, M.
V priebehu daňovej reformy rozvrhnutej na r. 1991-1993 sa bude meniť daňový systém (štruktúra daní, daňové zákonodárstvo a pod.). MF SR rozhodlo o vybavení novovznikajúcich daňových úradov personálnymi počítačmi. Programové vybavenie pre tieto počítače nazývané TAXIS pripravuje VUSEI-AR. Charakteristika TAXISu (TAX Information System). Funkcie a možnosti TAXISu.