Manufacturing supply. A long-run metropolitan view. - Crihfield, J.B
Zosumarizovanie rozsiahleho súboru dezagregovaných údajov prispôsobených geografickým zmenám v metropolitných územiach a ich použitie na štúdium funkcie výrobných zásob. Použitie faktora cien, miestnych a štátnych kapitálových výdavkov a daní, technologických zmien, dopravných nákladov ai. na hodnotenie štruktúry funkcií výrobných zásob a skúmanie dlhodobej alokácie výroby v mestách.